NM Skive 2017

I 2017 fyller Fredrikstad Bueskyttere 60 år og samtidig er klubben vertskap for NM skive 2017. Arrangementet går av stabelen helgen 18-20 August.

Dette er også “den store idrettshelgen” i Fredrikstad, med Ladies tour, seil regatta og triathlon, i tillegg er det 450 års jubileum for Fredrikstad by. Les mer i programmet under:
ProgramNMskive2017

#idrettsfesten450
#nmskive2017

Arrangementet finner sted på Kongstenbanen, rett syd for Kongsten Fort, der den innledende skytingen starter fredag ettermiddag. Lørdag er det offisiell åpning ved byens ordfører kl. 08:00, etterfulgt av de siste puljene med innledende skyting. Deretter er det lagskyting lørdag ettermiddag, og alle de individuelle finalene på søndag 20.august. Helt nytt i norsk buehistorie er at gullfinalene i de to største klassene, recurve og compound, finner sted på et annet område. Søndag omtrent kl. 15:30 er det duket for finaler med internasjonal touch, der de beste kvinnene og herrene i nevnte klasser skyter direkte over vollgaven ved inngangsporten til Gamlebyen – Nord-Europas best bevarte festningsby.

Kart_finaler_tekst

Program_final-2